Chilli Heat – 3 jackpoter som kan vinnes

Chilli Heat er en spilleautomat som kommer fra Pragmatic Play. Spillets tema er en landsbyfest i Mellom-Amerika, og du kan se landsbyen bak hjulene mens du spiller. Samtidig hører du lyden av den gode stemningen. Og det kan også bli skikkelig god stemning i spillet, for her er det tre progressive jackpoter du kan vinne. De heter Mini, Major og Grande. Du kan vinne gratisspinn og pengespinn, samt en jackpot. RTP ligger på 96,52 %, og utbetalingsfrekvensen er også god.

Festlige symboler

Symbolene er inspirert av festen, med en musiker, en chihuahua, chillisaus, glass og noen tradisjonelle kortsymboler i tillegg. Hunden og mannen gir deg de største gevinstene. Du møtes av et spilloppsett på 5×3 symboler og 25 linjer. For å danne gevinstrekker, må du først ha et symbol på hjul 1, fulgt av det samme symbolet på hjul 2 og 3, og symbolene må følge en av de oppgitte linjene. Får du 4 eller 5 like etter hverandre langs en linje, økes gevinstene. Du kan sjekke størrelsen på gevinstene gjennom å kikke på gevinsttabellen.

Logoen til spillet er en erstatter, eller et jokersymbol. Det betyr at logoen kan erstatte andre symboler for å lage en vinnerrekke. Har du for eksempel to hunder etter hverandre langs en linje, og en logo på den neste posisjonen langs samme linje, teller dette som 3 hunder, og gir gevinst for 3 like. Jokeren kan ikke ta plassen til en sol eller en pengesekk, men du har jokersymboler på hjulene mens du spiller gratisspinn, så de kan erstatte andre symboler da også.

Innsatser per runde

Du starter med å velge verdien på myntene du skal spille med. De kan være verdt fra 0,01 til 5,00. Du må satse 1 mynt per linje, altså totalt 25 mynter, i den valgte verdien. Så alle myntverdier må ganges med 25 for å gi totalkostnaden per runde. Innsatsen er fra 0,25 til 125 per spinn. Skulle du aktivere gratisspinnene, er det ikke mulig å endre innsatsbeløpet før disse starter. Myntverdien under gratisspinnene er den samme som du brukte da du vant spinnene.

Noen spillere liker å spille mange runder på samme spill. Da er det lurt å velge autospinn, og la spillet gjøre jobben. Her kan du også stille inn når du eventuelt ønsker at spinnene skal stanse, for eksempel dersom du vinner eller taper et oppgitt beløp. Autospinn kan alltid stanses med stoppknappen hvis du ombestemmer deg underveis.

Gratisspinn som kan gjenutløses

Solen er det som kalles en scatter. Scattere kjennetegnes ved at de teller med selv om de ikke ligger langs samme gevinstlinje. For å komme til gratisspinnene i Chilli Heat, trengs det 3 solsymboler på skjermen samtidig. Disse symbolene er bare på hjul 2, 3 og 4. Med 3 av dem, får du 8 gratisspinn, samt en bonus på 1x totalinnsatsen. Dukker det opp 3 soler til på skjermen under gratisspinnene, får du tildelt 8 ekstra gratisspinn, og dette kan gjenta seg et ubegrenset antall ganger.

Pengespinn med jackpotgevinster

Pengespinnene kan dele ut jackpoter. Først må du få 6 pengesekker på hjulene, for å aktivere dette innslaget. Hvis det skjer, tømmes hjulene for andre symboler, og bare pengesekkene blir igjen. De holdes på plass under spinnene, mens hjulene spinner på nytt. Du har 3 spinn til å begynne med. Får du nye pengesekker på ledige plasser, blir disse også holdt fast, og pengespinnene starter på 3 igjen. Hver sekk gir deg altså nye omspinn, og hvis hele skjermen fylles med sekker, blir en av jackpotene utbetalt. Det er ikke sikkert du får en jackpot, for jo flere felter som fylles opp, desto vanskeligere blir det å lande pengesekker på de gjenværende feltene. Men du går ikke tomhendt fra pengespinnrunden, for alle sekkene inneholder mynter, og du får innholdet i alle sekkene du samler med deg.

Jackpotspill med god stemning

Stemningen i Chilli Heat er god, og opprettholdes både av symbolene og lydene. Gratisspinn og pengespinn gir deg ekstra vinnersjanser, og det er 3 jackpot gevinster. Pragmatic Play sørger for at du aldri forlater pengebonusrunden tomhendt, selv om du ikke er garantert en jackpotgevinst. Spillet passer for alle spillbudsjetter, og gir deg sommerfølelse året rundt. Det er mulig å spille med lekepenger, men da vil du selvsagt ikke få utbetalt noen gevinster. Likevel er gratisspill praktisk for å bli kjent med spillet, eller hvis du spiller på mobilen og har ustabil dekning. For spillet er selvsagt også laget for mobilskjermer, så du kan ta det med deg når du er på farten.

Du kan se størrelsen på jackpotene øverst på skjermen. Den minste gir deg 7500 mynter, den midterste gir deg 25 000 mynter, og den største jackpoten er på hele 250 000 mynter, som er en toppgevinst det er verdt å drømme om. Spillskjermen er oversiktlig, og hvis du lurer på noe, kan du sjekke spillets regler eller gevinsttabellen.