Gladiator Road to Rome SpinnerDuVinnerDu

Introduksjonen av spilleautomaten

Gladiator Road to Rome er en spilleautomat fra Playtech. Den har 5 hjul og 25 forskjellige gevinstlinjer. Det er ikke noe tvil om at temaet til denne spilleautomaten er om gladiatorer og at det finner sted i Roma. Kanskje det er i Colosseum? Det er det faktisk akkurat her det finner sted. Gladiator Road to Rome har et spennende tema og designet til spilleautomaten passer veldig godt. Gladiator Road to Rome handler faktisk om litt mer enn bare den helt vanlige gladiatorer. Den handler om Gladiator, og grunne til at vi sier det som et navn er fordi den handler om gladiatoren fra den kjente filmen som er laget av Ridley Scott og hvor personen som spiller gladiatoren heter Russell Crowe.

Det er flere ting du kan se på hjulene som minner om denne tidsperioden med SPQR og Julius Caesar. Gladiator Road to Rome ble ikke lagd for litt siden, men vi vil si at den fortsatt har et flott design og du vil se at den også har god grafikk. Animasjonene i spilleautomaten liker vi også ganske godt, men vi må si at lydeffektene og musikk er enda bedre!

Gladiator Road to Rome er en spilleautomat som kan utbetale gode gevinster og den er laget av en utrolig kjent spill leverandør på markedet, og som vi nevnte i sted er dette Playtech. De har flere andre spill, men det kan vi snakke litt mer om senere. I Gladiator Road to Rome vil du se flere av de andre karakterene fra filmen og du vil også kanskje legge merke til hjelmen, eller masken, til gladiatoren. Symboler skal vi snakke mer om etterpå, i tillegg til utbetalinger.

Det er ikke noe som heter myntverdi i denne spilleautomaten. Playtech har gjort det enkelt og har valgt å bare ha den totale innsatsen og at du satser på 25 gevinstlinjer uansett. Det minste du kan satse hver gang du spinner hjulene i Gladiator Road to Rome er 2,50 kr. Du kan enkelt øke verdien for hver spinn ved å trykke på pluss knappen og minske den ved å trykke på minus knappen. De er enkle å legge merke til og du finner knappene til venstre i spilleautomaten. Det meste du kan satse er 1 250 kr, så det skal nok ikke være noe problem å spille på denne spilleautomaten for de som liker å satse høye summer med penger.

Gladiator Road to Rome har også noe som kalles autoplay. Denne gjør at du kan velge å spinne hjulene automatisk uten at du må trykke på spinn knappen. Her kan du velge fra 10 og opp til 99 spins som skal skje automatisk. Du kan også velge å bruke turbo mode. Dette gjør at hjulene spinner veldig raskt og at du ikke trenger vente på at hjulene faller på plass. Turbo mode passer ikke for alle. Noen liker å vente i spenning på hva resultatet blir. Du velger helt selv!

Symboler og om utbetalinger

Et av symbolene du finner i spilleautomaten er så klart gladiatoren. Det ville vel ikke vært helt det samme uten han i og med at spilleautomaten faktisk handler om han. Du vil også se Commodus på hjulene, samt Proximo og Lucilla.

Gladiatoren et 3×1 symbol. Det betyr altså at han kan dekke et helt hjul og tar derfor plassen til tre symboler. Hvis hele dette symbolet dukker opp på hjulet, så blir det til et wild symbol og kan derfor erstatte alle de andre unntatt bonus og scatter symboler.

Symbolet som utbetaler mest er også gladiatoren. Etter dette kommer Commodus , deretter Lucilla og resten blir mindre og mindre. Så det er ikke noe tvil om at det er gladiatoren du ønsker at skal dukke opp på hjulene.

Spilleautomaten har også en jackpot du kan vinne og det kan hende at du heller vil at disse symbolene skal lande på hjulene i stede for gladiatoren, men å håpe på at gladiatoren lander på hjulet sånn at hele blir dekket, er lang i fra feil.

Funksjoner og bonuser

En funksjon er på en måte det som skjer når gladiatoren lander på hjulene og dekker hele. Han blir til en wild og kan derfor erstatte andre symboler, unntatt bonus og scatter symboler. Utenom om dette symbolet og denne funksjonen, så har spilleautomaten noen andre godsaker å by på.

I Gladiator Road to Rome kan du vinne free spins. Free spins heter Colosseum Free Games og disse finner du 5 av, men bare hvis 3 av scatter symbolene havner på hjulene. Free spins er vel noe alle spillere er glad i og det er ikke så rart. Det lar deg få spins uten å måtte satse penger og kan gi deg gode utbetalinger i samme slengen.

Leverandøren av spillet

Leverandøren av Gladiator Road to Rome er Playtech. Playtech er en kjent leverandør og har mange spill. Et av dem er White King og dette spillet så klart. De ble grunnlagt i 1999.