Lucky 3 – annerledes spilleautomat med bare 3 symboler

Er det mulig å lage en moderne og spennende spilleautomat med bare 3 symboler? Ja, så absolutt. Lucky 3 fra iSoftBet er et eksempel på dette. For selv om antallet symboler er minimalt, så er spillet både unikt og morsomt, og du kan vinne inntil 5x multiplikator, som bidrar til store utbetalinger. Skjermbildet er litt annerledes enn de fleste spilleautomater, og selv om spillet mangler gratisspinn og bonusspill, så er dette et spill som er verdt å prøve.

Enkelt og forståelig

Hvis du liker enkle spilleautomater, anbefales dette spillet på det varmeste. Her blir du møtt av en skjerm med 5×5 symboler. Det er 5 gevinstlinjer i spillet, og de går alle vannrett bortover skjermen, uten svinger og bukter. Dermed er det veldig lett å se når du vinner noe. Spillet har behagelig musikk når hjulene står i ro, og spillmusikk når du spinner hjulene. Symbolene har klare og fine farger. Dette er også en fordel når du skal spille på små skjermer, der utydelige eller kompliserte symboler kan bli små og uklare. Her fungerer spillet like fint på en liten skjerm.

Det er 7 myntverdier du kan velge blant. Disse er 0,01, 0,02, 0,05, 0,10, 0,20, 0,50 og 1,00. Bare klikk på pilknappen for å komme til myntverdiene, og velg deretter den innsatsen som passer best for deg. Myntverdien du har valgt ganges med 5 for å gi totalinnsatsen per spinn. Så du satser altså 0,05, 0,10, 0,25, 0,50, 1,00, 2,50 eller 5,00. Spillet er altså rimelig, selv om du spiller med maksimumsinnsatsen. Spillets enkle oppbygning passer for nye spillere, og samtidig er det spennende oppsettet litt annerledes enn tradisjonelle spill, så automaten passer for de som gjerne vil teste noe nytt.

Bare 3 symboler

Ja, du leste riktig. Dette spillet har bare 3 symboler; vannmeloner, kirsebær og sitroner. Likevel er det spennende å spille. Fargene i spillet er fine, med en lilla bakgrunn bak selve spillet. Symbolene av vannmeloner har blå bakgrunn, kirsebærene har grønn bakgrunn og sitronen har rød bakgrunn. Fargene passer godt sammen.

Du får gevinst for 3, 4 eller 5 like vannrett langs en rad. Fem vannmeloner gir deg 10 mynter, fem kirsebær gir 15 mynter og 5 sitroner gir 25 mynter. Men dette er gevinstene oppgitt uten multiplikatorer. For spillet har nemlig en interessant oppbygning. Gevinster på den øverste raden gir bare 1x multiplikator, altså de utbetalingene som er nevnt ovenfor. Men alle andre gevinstlinjer gir gradvis økende multiplikator.

Rad 2 ovenfra gir 2x multiplikator, rad 3 gir 3x multiplikator, rad 4 gir 4x multiplikator og rad 5 gir 5x multiplikator. Men selv ikke det er den største multiplikatoren i spillet, for dersom du får 5 sitroner på linje 5, får du 20x multiplikator i stedet, og da vinner du toppgevinsten på 500 mynter. Spillet har en gevinsttabell med oversikt over utbetalinger, innslag, gevinstlinjer og regler. Men for å gjøre det enkelt, kan du også se e mulige utbetalingene ved siden av skjermen hele tiden når du spiller.

Automatiske spinn tilgjengelig

Det er ingen joker eller bonusrunder i spillet, men du kan velge autospinn. Og dette er et rimelig spill, så det egner seg godt til å spille mange runder på rad. Velg bare innsats og antall spinn du ønsker å spinne. Det er mulig å velge inntil 1000 spinn. Du kan sette tapsgrense og gevinstgrense for spinnene. Autospinnene kan stilles inn ved hjelp av en søyle, eller du kan skrive inn nøyaktig det antallet spinn du ønsker å spille, og deretter bare lene deg tilbake. Spillets RTP er 96 %, og du kan selvsagt spille på alle enheter, enten pc, nettbrett eller mobil.

Veldig oversiktlig

Noe av det beste med Lucky 3, er at spillet er så oversiktlig. Dette gjør det godt egnet til mer uerfarne spillere. Det er dessuten et rimelig spill, med bare 5 gevinstlinjer. Og disse gevinstlinjene går dessuten vannrett bortover radene, så du trenger ikke å gruble lenge for å finne ut hvordan linjene er bygd opp. Grafikken er klar og fin, og spillets enkelhet er slett ingen ulempe, bare en fordel. Det benyttes bare 3 symboler, og spillet har ingen jokere og ingen gratisspinn eller bonusrunder. Men det er faktisk ikke nødvendig med mye ekstra for å skape et godt spill. Det er Lucky 3 et eksempel på.

Spillet har hentet mange elementer fra velkjente klassikere, for lydeffektene når hjulene spinner er kjente, og fruktsymbolene er også klassikere. Multiplikatorene gir ekstra spenning, og du kan vinne maksimalt 500 mynter i den myntverdien det spilles med. Selv om spillet er strippet for alt av spesialeffekter og innslag, og selv om det er minimalt med symboler, så fungerer det kjempebra. Testspill med lekepenger dersom du fortsatt er usikker, eller spill med ekte penger, for spillet er såpass rimelig at alle har råd til noen runder. Dette er dessuten et perfekt bakgrunnsspill når du gjør andre ting samtidig.