Three Musketeers SpinnerDuVinnerDu

Introduksjonen av spilleautomaten

Det finnes mange gode spilleautomater på nettet og en av disse er Three Musketeers. Three Musketeers er en spilleautomat med 5 hjul og 40 forskjellige gevinstlinjer. Det er en video spilleautomat og den har en bar Bonus, en Wheel Bonus og en Offer Bonus. Alle disse bonusene kan bli vunnet av å spinne hjulene. Vi skal fortelle deg mer om dette etterpå.

Funksjoner og bonuser

Three Musketeers har virkelig noen flotte bonuser og de er ganske spennende. Det ser ut til at det er her du har sjans til å vinne de store gevinstene. Du vil også oppleve flere funksjoner i tillegg til disse tre bonusen spilleautomaten har. Først skal vi snakke om bonusene.

For at du i det hele tatt skal få disse bonusene så må meterne på høyre side fylle seg helt opp. Når et har fylt seg opp så vil bonusen for det meteret aktiveres. Det som er viktig å huske at hvis du satser med 10 kr per spinn, så vil disse meterne fylle seg opp for den innsatsen. Bytter du til 20 kr per spinn så vil du ha en fremgang som er for den innsatsen. Spinner du en gang med 20 kr og går tilbake til 10 kr per spinn, så har du fortsatt den fremgangen du hadde på 10 kr – du mister den ikke så lenge du spiller i samme casino. Du vil også ha en anderledes fremgang hvis du satser mindre. For å si det enkelt så hard du forskjellig fremgang for alle innsatser per spinn.

I Barbonus blir du tatt med inn i baren og du skal hjelpe Porthos fremover. Først starter du i det første rommet. Her er det 4 forskjellige priser. Du velger mellom tre forskjellige valg og de kan ta deg i forskjellige retninger. Kommer du deg videre, så går du inn i det neste rommet hvor gevinstene er større. Hvis du kommer videre enda en gang så kommer du inn i rommet der du kan vinne hele 1000x. I dette siste rommet er det bare 3 forskjellige valg, ikke 4.

I Hjulbonus blir du tatt med til vindmøllen i Three Musketeers. Her kan du vinne store gevinster. Du kan se at det står forskjellige tall på hjulene og en x bak disse. For eksempel så står det 25x, 38x og 88x, og hvis hjulet stopper på en av disse så vil du få en gevinst der hvor innsatsen din blir ganget med det antallet hjulet stopper på. Det er også mulig å vinne for eksempel 2x, 5x og 8x ganger innsatsen din, noe som kanskje høres lite ut, men da kan du i tillegg få en ekstra spinn. Du vil også legge merke til andre tall, men dette vi forteller deg gjør i alle fall at du kan få en anelse om hvordan bonusen fungerer og hva du kan forvente.

Du kan se den blå musketeren stå på venstre side i spilleautomaten med sverdet sitt. Når du trykker for å starte så slår han på vindmøllen og den begynner å spinne. Etterhvert tar han sverdet vekk og hjulet begynner å spinne saktere. Til slutt stikker hans verdet fremover og der han treffer er gevinsten du vil få. La oss håpe på at den stopper slik at du får en ekstra spinn og deretter stopper på en høy multiplikator som ganger innsatsen din masse!

I Tilbudsbonus så sitter du ved samme bor som Athos. Her kan du velge å enten godta eller avslå tilbudene han gir deg. Han vil gi deg 2 tilbud og det siste vil du få uansett. Så hvis du velger å avslå de 2 første så får du tilbud nummer 3. La oss si du får 200 kr som tilbud. Du avslår dette og får 300 kr som neste tilbud. Du kan enten ta dette tilbudet eller avslå igjen. Hvis du tar det får du så klart 300 kr, men hvis du avslår kan du enten få høyere gevinst eller lavere gevinst. Det kan du ikke vite. Så det er alltid en risiko i å velge et nytt tilbud, men det kan også bli en større gevinst.

Funksjonene i Three Musketeers kan skje helt tilfeldig og det er en for hver av de tre musketerene. Alle kan hjelpe til for å fullføre kombinasjoner.

Hvis Porthos funksjonen skjer automatisk vil han slå med sverdet og wild symboler vil dukke opp på hjulene. Porthos slår med sverdet horisontalt og dette er slik wild symbolene lander.

Hvis Aramis funksjonen skjer automatisk vil han slå med sverdet og wild symboler vil dukke opp på hjulene. Aramis slår med sverdet vertikalt og dette er slik wild symbolene lander.

Hvis Athos funksjonen skjer automatisk vil han slå med sverdet og wild symboler vil dukke opp på hjulene. Athos slår med sverdet diagonalt og dette er slik wild symbolene lander.