Temple Quest Spinfinity – en fin oppfølger

Det finnes mange mystiske templer i verden, og i spillet Temple Quest Spinfinity blir du tatt med til et av dem. Det er Big Time Gaming som står bak, og spillet er en oppfølger til Temple Quest fra 2015. Hovedinnslaget i spillet er symboler med ulike størrelser, såkalte megasymboler. De største av disse symbolene deler ut gevinst alene, altså uten at du trenger å kombinere dem med andre symboler. Men de kan også danne vinnerrekker i kombinasjon med identiske symboler i ulike størrelser. Det hemmelige templet i spillet er overvokst av jungelen, og spillets bakgrunnsbilde er vakkert og fredelig. Lydene i bakgrunnen er fugler og rennende vann. I tillegg til megasymboler, får du innslag som gratisspinn og mysteriesymboler.

Betal for 10, få 40

Du spiller med 40 gevinstlinjer, men betaler ikke for mer enn 10, så her får du mye for pengene. Innsatsen kan være fra 1 til 500 kroner for en runde, og dermed spiller det ingen rolle om du har stort eller lite spillbudsjett. Klikk på pilknappene og juster innsatsen per runde. Det er 5×4 symboler på skjermen, og RTP er 96,17 %. Autospinn egner seg når du ønsker å spille mange runder på en enkel måte. Du kan sette opp en tapsgrense og en øvre engangsgevinst. Spillets varians er middels, som betyr at du får en forholdsvis jevn strøm av gevinster, selv om det naturligvis kan gå noen spinn mellom storgevinstene. Spillet tilpasser seg automatisk den enheten du spiller med, enten du benytter pc eller mobil.

Tempelsymboler

Noen av symbolene er unike, og de bringer tankene til det mystiske templet. Masken deler ut de største gevinstene, og det deles ut gevinst for bare 2 masker. Andre gevinster gir gevinst for minimum 3 like. Disse symbolene er en fugl og en edelstein, samt A, K og Q. Det er ikke så veldig mange symboler i spillet, men det trengs heller ikke flere enn dette. Masken utbetaer 50 mynter for fem identiske symboler på samme gevinstlinje. Kortsymbolene gir ikke så veldig stor gevinst for 3 like, for da får du bare det samme som du satset. Men da har du i det minste tjent inn innsatsen for det aktuelle spinnet. Det spesielle i dette spillet er at grunnsymbolene ikke bare kan dekke 1 felt. De kan også dekke 2×2, 3×3 eller 4×4 felter. De to største versjonene av et symbol kan dermed gi vinnerrekker uten å kombineres med andre symboler, forutsatt at de plasserer seg på riktig sted på hjulene.

Det er også et jokersymbol som kan erstatte resten av symbolene. Dette symbolet kan også gi gevinst i seg selv, med minst 2 jokere på rad. Med 5 jokere på rad, vinner du 375x innsatsen. Men for å gi gevinst, må en vinnerrekke starte på hjul 1. Også jokeren kan være et megasymbol, og dekke mange felter.

Mystiske mysteriesymboler

Mysteriesymbolene viser det skjulte tempelet. Dette symbolet deler ikke ut gevinster, men det omdanner seg til et annet symbol med samme størrelse. Mysteriesymbolet omdanner seg enten hele symbolet eller bare deler av det er synlig på skjermen. Det kan ikke bli til en joker, men det kan bli til ethvert annet symbol, og alle feltene i et mysteriesymbol blir naturligvis til det samme symbolet.

Store gratisspinn

Gratisspinn får du fra gratisspinnsymbolet. Når dette dukker opp, kan du vinne inntil 9 omkostningsfrie spinn, men hvor mange spinn du faktisk får, avhenger av hvor stort gratisspinnsymbolet er. Det er mulig å vinne flere spinn underveis i runden. Det spesielle med gratisspinnene, er at enkeltsymboler, altså symboler som bare dekker 1 felt, utelukkende finnes på hjul 1. Hjul 2, 3, 4 og 5 inneholder bare megasymboler som dekker 4×4 felter. Det eneste du trenger for å vinne, er et lite symbol på hjul 1, og et stort symbol med samme motiv på de andre hjulene. Da har du 5 like. Bakgrunnsbildet endres litt under gratisrunden, for det blir natt over jungelen, og det lyser fra tempelet.

En fin oppfølger

Temple Quest Spinfinity er absolutt en verdig oppfølger til Temple Quest. Her er det et fint bakgrunnsbilde, og mange megasymboler i ulike størrelser. De kan til og med danne vinnerrekker helt uten andre symboler. Mysteriesymbolet omdaner seg til et annet symbol, og du kan vinne inntil 9 gratisspinn som kan gjenutløses. Gratisspinnene spilles med nattlig mystikk i bakgrunnen, og hjul 2, 3, 4 og 5 er dekket av kjempestore megasymboler under hele denne runden. Spillet er rimelig når du tar i betraktning at det er 40 linjer, men du betaler ikke for mer enn 10 linjer.

Tempke Quest Spinfinity er middels variabelt, med RTP på 96,17 %. Big Time Gaming står bak, og det er skikkelig kvalitet over spillet. Gratisspinn, megasymboler og mysteriesymboler er innslagene du kan glede deg over, og selv om det er relativt få grunnsymboler, er det likevel underholdende å spille.